roruenit

În ultima perioadă observăm o tendință sporită a părinților responsabili care aduc la o vizită de control copii la medicul stomatolog.

  1. Omni Dent
  2. Noutăți
  3. În ultima perioadă observăm o tendință sporită a părinților responsabili care aduc la o vizită de control copii la medicul stomatolog.

 În ultima perioadă observăm o tendință sporită a părinților responsabili care aduc la o vizită de control copii la medicul stomatolog. Astfel, pot fi depistate și tratate la timp orice tip de afecțiune stomatologică, într-un cadru sigur și confortabil.

Însă, un subiect aparte îl prezintă copii cu dizabilități (nevoi speciale) care necesită o îngrijire diferită a cavității bucale din cauza mai multor patologii care duc la diverse complicații. La fel și pentru personalul medical este mai dificil de a lucra cu această categorie de pacienți, însă, datorită conlucrării dintre medicul stomatolog și medicul anesteziolog la Clinica stomatologică ”Omni Dent” este posibil de a se efectua acest tip de tratament.

Medicul stomatolog pedodont, Snejana Gorceac, Viorica Sîrbu, medic stomatolog terapeut, Cătălina Ciuclea, medic stomatolog ortodont cu multă dibăcie și atenție, împreună cu echipa de medici anesteziologi tratează problemele dentare ale copiilor sub anestezie locală însoțită de diverse metode de sedare.
 
Inhalo-sedarea - presupune, aplicarea unei măști speciale pe nasul pacientului prin care el inspiră un gaz anestezic inofensiv, care induce o stare de relaxare și distrage atenția de la aspectele care te fac anxios.
Avantajele acestei tehnici sunt: instalarea rapidă a acțiunii și eliminarea rapidă (în aproximativ 5 minute) a efectelor gazului anestezic. Fiind o metodă inofensivă specialiștii în domeniu o recomandă chiar și în situațiile clinice care au contraindicație pentru anestezie.
 

Analgo-sedarea - este o tehnică de anestezie intravenoasă prin intermediul căreia pacientul se află într-o stare de somnolență ușoară și tolerează mai ușor procedurile efectuate.
”Fiecare pacient merită să-i fie acordată asistența medicală de calitate. Dar, cu părere de rău, o anumită categorie de pacienți necesită condiții speciale de tratament din cauza gradului de dizabilitate, o altă categorie de pacienți nu se adresează pentru acordarea asistenței stomatologice din cauza fobiei. Însă, împreună cu medicii anesteziologi, reușim să tratăm orice problemă dentară și ne simțim utili societății. Mulțumim pacienților atât din țară cât și de peste hotare care apreciază serviciile oferite de către specialiștii de la Clinica stomatologică ”Omni Dent”, pentru încrederea acordată și apelează fără ezitare pentru tratament stomatologic”, a menționat conf.univ., dr.șt.med. Dumitru Sîrbu.
 
Vă mulțumim pentru încredere. Împreună suntem mai sănătoși
Vă așteptăm, cu drag, zilnic de luni până vineri!
 
Mircea cel Bătrân 13/2
🎯Mircea cel Bătrân 42
☎️+ 373 (022) 927-192
☎️+ 373 (022) 606-101
📱 +373 795 79 654 (personal conf.univ., dr.șt.med. Dumitru Sîrbu)
📱 (+373) 67 606 110
🕣Program: L-V 09:00-19:00

 

19.04.2024 10:55