1. Omni Dent
  2. Noutăți
  3. Eveniment dedicat noutăților în implantologie - #ImplantoLive

Cadre didactice de la Catedra de chirurgie oro-maxilo-facială și implantologie orală „Arsenie Guțan”, USMF „Nicolae Testemițanu”, alături de șeful Catedrei Nicolae Chele au participat pe 12 și 13 aprilie 2024, la București, la un eveniment dedicat noutăților în implantologie - #ImplantoLive.

Conf. universitar Dumitru Sîrbu, dr.șt.med., a îndemnat și colaboratorii de la Clinica stomatologică ”Omni Dent” să participe la eveniment pentru a avea oportunitatea de a învăța și de a asista la diverse proceduri utilizate în implantologie.
Astfel, împreună cu medicul șef de la Clinica stomatologică ”Omni Dent” Dumitru Sîrbu, au acumulat cunoștințe noi medicul parodontolog Dumitru Nuca, medicul chirurg dento-alveolar Stanislav Eni, medicul rezident Alexandru Malic și medicul rezident Ana-Maria Mucuța.

Participanții au avut ocazia de a privi câteva intervenții chirurgicale complexe, transmise live, susținute de medici specialiști, dar au și interacționat cu medici experți și profesioniști din domeniu.
”Cu siguranță noile cunoștințe și metode de lucru ne vor ajuta în lucrul cu pacienții. Participarea noastră la diverse congrese, conferințe, seminarii au drept scop îmbogățirea cunoștințelor, de a aplica noi metode de lucru mai eficiente pentru pacient și cu o perioadă de recuperare mai rapidă”, a menționat Dumitru Sîrbu, medic șef de la Clinica stomatologică ”Omni Dent”.
16.04.2024 09:18