roruenit

Pacienții care necesită intervenții chirurgicale oro-maxilo-faciale și dento-alveolare de durată și amploare au nevoie de anestezie generală sau locală cu potențiere.

  1. Omni Dent
  2. Noutăți
  3. Pacienții care necesită intervenții chirurgicale oro-maxilo-faciale și dento-alveolare de durată și amploare au nevoie de anestezie generală sau locală cu potențiere.

 Pacienții care necesită intervenții chirurgicale oro-maxilo-faciale și dento-alveolare de durată și amploare au nevoie de anestezie generală sau locală cu potențiere. La fel, și intervențiile de mică dificultate se efectuează cu anestezie generală sau locală cu potențiere la pacienții cu fobie stomatologică sau cu un prag scăzut al durerii.

Pentru a fi posibilă efectuarea acestor intervenții chirurgicale de cele mai dese ori se conlucrează cu medicii anesteziologi. Astfel, medicul anesteziolog are un rol esențial în pregătirea pacientului pentru intervenția chirurgicală, de rând cu medicul chirurg oro-maxilo-facial, dento-alveolar, fiind cel care realizează planul de anestezie și decide ce agenți anestezici vor fi administrați, în funcție de istoricul medical al pacientului și nevoile sale individuale (contraindicaţii și prezenţa reacţiilor alergice).
Acest plan anestezic asigură confortul și liniștea pacientului în timpul intervenției chirurgicale, iar medicul anestezist are o mare responsabilitate în timpul operației, din cauza multitudinelor de riscuri ce pot apărea. Pacientul se află în siguranță și permanent monitorizat și supravegheat de echipa multidisciplinară de medici, asistenți anesteziologi, chirurgici oro-maxilo-faciali, dento-alveolari.
 Tipurile de anestezie administrate la Clinica stomatologică ”Omni Dent” - locală sau generală, inhalo-sedare, analgo-sedare. În cazul copiilor, se efectuează anestezie pediatrică.
26.03.2024 22:52