1. Omni Dent
  2. Noutăți
  3. Susținerea tezei de doctor în științe medicale a medicului chirurg oro-maxilo-facial Alexandr Mighic

 Echipa de la Clinica stomatologică ”Omni Dent”, condusă de Dumitru Sîrbu, doctor în științe medicale, transmite sincere felicitări medicului chirurg oro-maxilo-facial Alexandr Mighic, care a susținut public teza de doctor în științe medicale cu tema: „Tratamentul afecțiunilor sinusului maxilar în pregătire preimplantară”.
 

Conducătorul științific, Dumitru Sîrbu, conferențiar universitar, s-a simțit mândru de doctorandul său atunci când a fost anunțat rezultatul membrilor Comisiei Consiliului Științific – calificativul excelent.
 
”Este o cercetare completă și abordată serios, un subiect actual ce merită atenția medicilor chirurgici. Îi dorim succese și pacienți mulțumiți, cercetări și inovații, iar abilitățile cu care este deja înzestrat ca implicarea, seriozitatea și colegialitatea să-l urmeze mereu”, a menționat Dumitru Sîrbu, doctor în științe medicale.
Doctorul Mighic, a obținut o bogată experiență în practica de lucru, alături de mentorul său, medicul chirurg oro-maxilo-facial Dumitru Sîrbu, conferențiar universitar la Catedra de chirurgie oro-maxilo-facială și implantologie orală „Arsenie Guțan”, USMF „Nicolae Testemițanu”.
 
Detalii despre teză vedeți aici https://doctorat.usmf.md/ro/node/34202...
29.02.2024 11:42